Voor elk project de juiste set

Voor elk project de juiste set
Stiebel Eltron Nederland BV

Voor elk project de juiste set

Selecteer snel en eenvoudig warmtepompsets voor uiteenlopende projecten. De sets zijn plug & play installatie oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. Dat noemen wij WP easy: Warmtepomp easier than ever.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gratis eendaagse trainingen
Bij elke set bieden we gratis eendaagse trainingen aan. Zo wordt het installeren en in gebruik nemen van de sets nog makkelijker. Voor elk project en woningtype hebben we de juiste set. We zetten graag drie buitenopgestelde lucht-water warmtepompsets voor jou in de spotlight.

De hybride oplossing
Met WPL 09 ACS Classic Flex Set beschikbaar in de H-Line heb je een all-electric ready oplossing die robuust, toekomstbestendig en compact is. De buitenopgestelde lucht-water warmtepomp wordt gecombineerd met een hydraulische module HM-Trend. De hydraulische module vergemakkelijkt de koppeling van de WPL 09 ACS classic warmtepomp in het hydraulische systeem van de installatie.

Ga de concurrentie aan
De WPL 09 ACS Classic Compact set 1.1 uit onze N-Line is er om de concurrentie aan te gaan binnen nieuwbouwprojecten. Alle hydraulische componenten zijn geïntegreerd in de HSBB 180 Plus, een combiboiler met een inhoud van 178 liter, dit maakt de set eenvoudig en snel te plaatsen en zorgt voor een kostenbesparende installatie.

Grote warmtevraag? Geen probleem!
Zowel in de R-Line als N-Line hebben we de WPL 25 AC Compact duo set 2.1. Deze set heeft namelijk een warmtevermogen bij A-7/W35 van bijna 13 kW. Daarmee dus uitermate geschikt voor grote nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. De integrale opslagtank bestaat uit een boilervat met een capaciteit van 270 liter en een buffervat – voor extra comfort wanneer je klanten grotere hoeveelheden warm water nodig hebben.

Hulp nodig?
Alles begint bij het selecteren en adviseren van de best passende warmtepompsets voor het project. We bieden graag technische ondersteuning in het voortraject. Altijd gratis en vrijblijvend. Maak direct een afspraak!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top