Tot de bodem uitgezocht

Tot de bodem uitgezocht
Stiebel Eltron Nederland BV

Tot de bodem uitgezocht

Specialisten van onder andere STIEBEL ELTRON vertellen je het in het webinar 'Brine-water warmtepompen, we zoeken het tot de bodem uit!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wat betekent het voor woningcorporaties?

Woningcorporaties moeten hun woningportefeuille verduurzamen. Vanaf 2026 is minimaal een hybride warmtepomp verplicht, in 2050 energieneutraal. Het energienet is overvol en verduurzamen is niet goedkoop. In het webinar ‘Brine-water warmtepompen, we zoeken het tot de bodem uit!’ krijg je antwoord op de vraag hoe brine-water warmtepompen passen in het verduurzamen van de woningportefeuille van woningcorporaties. Hoe ga jij om met ruimtegebrek, financiële overwegingen en duurzaamheid? Zonder daarbij de bewoners uit het oog te verliezen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk het webinar terug.

Wat aan bod komt tijdens dit webinar
– Hoe ziet het financiële plaatje er echt uit?
– Wat is de Total Cost of Ownership (TCO)?
– Hoe ziet het MeerJaren Onderhoudsplan eruit (MJOP)?
– Wat betekent het voor bewoners?
– Netcongestie
– Boringen/vergunningen
– Overheid, cijfers en trends
– Voordelen als geluid, opstelruimte, koelen en installatiegemak

Specialisten aan het woord:
Henry Konterman, Business Developer Noord-Oost bij STIEBEL ELTRON: “Het idee voor dit webinar ontstond toen ik aan tafel zat bij een woningcorporatie. Ze waren verbaasd over de mogelijkheden en enthousiast over de oplossingen. Tijdens het webinar vertel ik meer over de uitdagingen, trends en mogelijkheden voor woningcorporaties.”

Nick van der Hoff Technische Planner & Adviseur bij STIEBEL ELTRON: “Meten is weten en daardoor weet ik dat brine-water warmtepompen echt een uitkomst kunnen bieden voor woningcorporaties. Ik vertel je dan ook graag tijdens het webinar de cijfers en de meer technische kant van brine-warmtepompen als oplossing.”

Ik wil het webinar terugkijken
We snappen de uitdaging waar jij voorstaat. We willen je helpen met je visie op verduurzamen van de woningportefeuille op de lange termijn. Zodat jij weet waar je aan toe bent. Kijk het webinar nu direct terug!

STIEBEL ELTRON gaat voor WPeasy – warmtepompen easier than ever.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top