Salda luchtbehandelingskasten nu beschikbaar op MagiCAD Cloud

Salda luchtbehandelingskasten nu beschikbaar op MagiCAD Cloud
Salda Nederland

Salda luchtbehandelingskasten nu beschikbaar op MagiCAD Cloud

MagiCAD Group is gespecialiseerd in het ondersteunen van MEP fabrikanten die experts zijn op het gebied van luchtkwaliteit. We zijn verheugd om fabrikant Salda te verwelkomen in MagiCAD Cloud.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

“We hebben voor MagiCAD Group gekozen omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om nauwkeurige, actuele informatie direct aan ontwerpers te verstrekken. Nu onze producten geïntegreerd zijn in de MagiCAD bibliotheek, zijn we vastbesloten om ervoor te zorgen dat professionals eenvoudig toegang hebben tot de exacte gegevens die ze nodig hebben, direct binnen handbereik. Dit stroomlijnt niet alleen het ontwerpproces, maar helpt ook bij het nemen van weloverwogen beslissingen, wat uiteindelijk leidt tot efficiëntere en succesvollere projecten.”

Salda’s luchtbehandelingskasten zijn nu beschikbaar als BIM-objecten voor naadloze integratie en verbeterde efficiëntie.

Salda presenteert een uitgebreide selectie BIM-objecten voor hun reeks Salda AmberAir Compact-luchtbehandelingskasten, zodat ontwerpers snelle en nauwkeurige gegevens hebben voor naadloze integratie in hun projecten. Dit zorgt voor een efficiënte planning, verbeterde binnenluchtkwaliteit en verbeterde energieprestaties, allemaal terwijl ze voldoen aan de industrienormen.

De luchtbehandelingskasten van Salda zijn beschikbaar als BIM-objecten voor MagiCAD for AutoCAD, MagiCAD for BricsCAD en MagiCAD for Revit en kunnen worden gedownload in DXF- en RFA-indelingen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top