Parkstad Opleidingen opent nieuwe vestiging in Apeldoorn

Parkstad Opleidingen opent nieuwe vestiging in Apeldoorn
Parkstad Opleidingen

Parkstad Opleidingen opent nieuwe vestiging in Apeldoorn

Parkstad Opleidingen breidt uit naar het hart van Gelderland. Ontdek onze nieuwe vestiging en ons ruime aanbod aan opleidingen voor onderhoud en inspectie aan elektrische en stookinstallaties.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Parkstad Opleidingen heeft een nieuwe vestiging in Apeldoorn geopend. Deze uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal voor het opleidingscentrum, dat tevens vestigingen in Schinnen en Den Bosch heeft.

Met de opening van deze nieuwe vestiging versterkt Parkstad Opleidingen haar positie in deze regio en biedt zij klanten nog meer gemak en flexibiliteit. “Deze vestiging biedt de benodigde faciliteiten aan om zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van onderhoud en inspectie aan technische installaties – waaronder elektrische en gas- en stookinstallaties – te ontwikkelen en te verfijnen. Door het aanbieden van zowel theorie- en praktijkopleidingen en examens in Apeldoorn, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn, en tegelijkertijd onze strategische groei verder stimuleren,” zegt Arno Kluijtmans, Manager Opleidingen bij Parkstad Opleidingen.

Sinds januari is Parkstad Opleidingen druk bezig geweest met de verbouwing van de nieuwe locatie. Met uitzondering van de praktijklokalen zijn alle faciliteiten gereed voor gebruik. De praktijklokalen zullen dit jaar stapsgewijs worden uitgebouwd om deelnemers een optimale leerervaring te bieden.

OPLEIDINGSAANBOD APELDOORN
Het opleidingsaanbod in Apeldoorn zal ongeveer hetzelfde zijn als het aanbod in Den Bosch. Dit betekent dat zowel SCIOS- alsook STIPEL-opleidingen worden gegeven, zowel elektrotechnische en stookopleidingen alsook een masterclass waterstof. “Oud Kiwa-cursisten zullen verschillende praktijktoestellen herkennen, aangezien wij een groot deel van het stookpracticum van Kiwa destijds hebben overgenomen met als doel deze op onze nieuwe locatie te gebruiken,” geeft Kluijtmans aan.

“We zijn bijzonder trots met deze stap, waarmee we onze klanten in het noordoosten tegemoet zijn gekomen. Deelnemers hoeven niet langer naar Den Bosch te rijden, maar kunnen nu ook dichterbij huis een opleiding bij ons volgen,” aldus Kluijtmans.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top