Met 1 systeem klaar in projectmatige bouw

Met 1 systeem klaar in projectmatige bouw
Stiebel Eltron Nederland BV

Met 1 systeem klaar in projectmatige bouw

Gebouwen moeten worden uitgerust met energiezuinige verwarmings- en warmwatersystemen die zoveel mogelijk gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen. Daarvoor is een hoge isolatiegraad van belang. Dus ventilatie is belangrijker dan ooit!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gebouwen moeten worden uitgerust met mechanische ventilatiesystemen die voor frisse lucht zorgen en verontreinigende stoffen verwijderen. Hoe fijn als je met één systeem klaar bent? Dat is de LWZ 05 CS Premium, een plug & play all-in-one systeem voor nieuwbouw!

De meest complete oplossing
De LWZ 05 CS Premium combineert de vier functies, namelijk ventilatie, verwarming, waterverwarming en koeling in één systeem. Iets wat de invertertechnologie mogelijk maakt. Met een vloeroppervlakte van iets meer dan een vierkante meter is dit een zeer compact all-in-one systeem. Dit systeem is geschikt voor rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en kleine vrijstaande woningen. Deze plug & play oplossing wordt geleverd met gelijkwaardigheidsverklaringen, DWG tekeningen en maatschetsen. De meest complete oplossing voor nieuwbouw.

Het belang van ventilatie
Moderne woningen zijn zo goed geïsoleerd dat er nauwelijks nog energie verloren gaat door openingen. De huidige lage energiewoningen hebben een dichte bouwschil, om warmteverlies te voorkomen. Ventilatiesystemen zijn dan ook van belang in nieuwbouwwoningen. Anders dan bij een toestel met luchtafvoer wordt bij het ventilatiesysteem van de LWZ 05 CS Premium, met luchttoevoer én –afvoer, de buitenlucht centraal aangezogen en via een kanalennet verdeeld over de luchttoevoerruimten. Bij dit systeem gebeurt de ventilatie met warmterecuperatie. De vermogensregelende invertertechniek zorgt ook voor hoge efficiëntie. Dankzij deze techniek produceert het toestel precies de hoeveelheid warmte die op dat moment nodig is. Ook bij lage temperaturen worden op die manier hoge rendementen bereikt.

Hulp nodig?
STIEBEL ELTRON heeft een eigen serviceorganisatie voor nazorg, biedt technische ondersteuning in het voortraject en regelt wanneer nodig de ingebruikname. Zo ondersteunen wij jou in het gehele proces. Heb je vragen of advies nodig? Maak vrijblijvend een afspraak!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top