Geberit Silent-Pro SuperTube, de nieuwste afvoertechniek voor gestapelde bouw

Geberit Silent-Pro SuperTube, de nieuwste afvoertechniek voor gestapelde bouw
Van Walraven

Geberit Silent-Pro SuperTube, de nieuwste afvoertechniek voor gestapelde bouw

Snel en gemakkelijk een efficiënt afvoersysteem aanleggen in hoogbouw? Het kan met de Geberit Silent-Pro SuperTube! Dit systeem is speciaal ontwikkeld om de engineering en installatie van standleidingen in hogere gebouwen te vereenvoudigen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Snel en gemakkelijk een efficiënt afvoersysteem aanleggen in hoogbouw? Het kan met de Geberit Silent-Pro SuperTube! Dit systeem is speciaal ontwikkeld om de engineering en installatie van standleidingen in hogere gebouwen te vereenvoudigen. Voor zowel appartementencomplexen met standleidingen vanaf tien meter als voor de complexere gebouwen met meerdere verslepingen in de standleiding. Omdat dit systeem een continue luchtkolom in de afvoerleiding waarborgt, is een omloop- of secundaire ontspanningsleiding overbodig. U bespaart ruimte, u heeft minder materiaal nodig én u bent minder tijd kwijt aan het ontwerpen en installeren.

Voor u als installateur zijn hydraulisch foutloze afvalwaterinstallaties in de gestapelde bouw vaak een uitdaging. Omloop- of secundaire leidingen zijn noodzakelijk en vereisen een bepaalde schachtgrootte, terwijl de ruimte beperkt is. Complex te plannen dus! Dit is dan ook de reden dat Geberit fittingen met SuperTube-technologie heeft ontwikkeld voor onder andere het stille afvoersysteem.

Lees verder op onze website.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top