Energiereductie bij Broekhuis Groep

Hero Balancer

Energiereductie bij Broekhuis Groep

Energiereductie bij Broekhuis Groep

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Energiebesparing was nooit een ‘probleem’ bij Broekhuis Groep, gas was goedkoop en het comfort van de showrooms moet altijd goed zijn. Er was geen inzicht in het verbruik van verschillende vestigingen. Het enige wat aangepast kon worden was de thermostaat en zelfs dat was geen gegeven. Soms werd er bij een vestiging constant verwarmd.
Door Hero GBS te installeren in de showrooms kunnen de vestigingen beheerd worden door slimme software, die ook nog eens gebruiksvriendelijk is. Hierdoor kan er flink worden bespaard op de energierekening. Het beheersysteem houdt rekening met de invloed van het weer op het gebouw, geeft meldingen over waterdruk en branderuren en optimaliseert automatisch de opwarm- en afkoeltijden. Dit is allemaal op afstand te beheren via een app.

Broekhuis Groep heeft dit jaar een interne doelstelling gevormd, namelijk 25% energiereductie per vestiging. De vestigingen waar Hero GBS zijn geïnstalleerd zijn erg goed bezig. Daarnaast hebben sommige locaties de installatiekosten al terugverdiend. Een duurzame en efficiente investering dus.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top