Eenvoudig overstappen op lage temperatuur verwarming met de nieuwe Ulow-E ventilo-radiator

Eenvoudig overstappen op lage temperatuur verwarming met de nieuwe Ulow-E ventilo-radiator
Radson

Eenvoudig overstappen op lage temperatuur verwarming met de nieuwe Ulow-E ventilo-radiator

Wanneer een moderne ketel of warmtepomp wordt geïnstalleerd, helpt een ultra-lage temperatuurradiator zoals onze nieuwe Ulow-E aan al deze eisen te voldoen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Ulow-E, net als de Ulow-E2, is een ultralage temperatuur paneelradiator die speciaal is ontworpen om goed combineerbaar te zijn met een warmtepomp of condensatieketel. Deze moderne warmtebronnen werken het beste met een lage aanvoertemperatuur. Wanneer de aanvoertemperatuur van een radiator daalt tot minder dan 45°C vermindert het convectieve effect aanzienlijk omdat de temperatuurverschillen tussen de radiator en de warme lucht leiden tot lagere opwaartse krachten. Een lage temperatuur radiator of warmtepompradiator zoals de Ulow-E gebruikt geïntegreerde ventilatoren om de convectieve warmteafvoer te ondersteunen. De ventilatoren worden automatisch ingeschakeld bij een retourtemperatuur van 28°C. Dit verhoogt de convectie en creëert een warmteafgifte die tot 60% hoger is dan bij een standaardradiator. Het resulteert ook in kortere opwarmtijden. Dit alles maakt lagere temperatuurinstellingen en een lager energieverbruik mogelijk, terwijl jij altijd een hoog comfortniveau kan handhaven.

De Ulow-E kan worden beschouwd als een gestroomlijnde, meer basis versie van de Ulow-E2. Terwijl de Ulow-E2 is uitgerust met een boostmodus en een zomerbriesfunctie die koeling mogelijk maakt in combinatie met een warmtepomp, is de Ulow-E het perfecte alternatief voor een standaard paneelradiator in projecten waar alleen verwarming nodig is.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top