Scott Sports Smart bathroom

Scott Sports Smart bathroom
LAUFEN Benelux B.V.

Scott Sports Smart bathroom

Scott Sports Smart bathroom

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Scott Sports staat voor technische innovaties op het gebied van skiën, motorcross en fietsen. ‘s Ochtends naar het werk fietsen, sporten tijdens de lunchpauze en daarna douchen is gebruikelijk onder het personeel van het bedrijf.

Verschillende producten van LAUFEN werden hier toegepast; zoals de op maat gemaakte wastafels, infraroodgestuurde urinoirs, wastafel- en douchekranen, evenals SaphirKeramik-wastafels uit de Val-serie, gecombineerd met kranen van Kartell • LAUFEN.

De technologie die in de kranen en urinoirbediening is geïntegreerd, biedt mogelijkheden voor verschillende instellingen: Zo kunnen de in de fabriek vooraf ingestelde functies handmatig via een sensor of met een geschikte app opnieuw worden geprogrammeerd voor individuele behoeften. Bij de wastafelkranen kunnen het sensorbereik, de maximale waterlooptijd en de stoptijd individueel worden ingesteld. Een ander handig kenmerk voor grote kantoorgebouwen met veel sanitaire ruimtes is dat de kranen en urinoirs individueel of in passende productgroepen kunnen worden georganiseerd en bestuurd.

Het waterbeheer in een gebouw moet eenvoudig, slim en efficiënt zijn. De nieuwe digitale oplossing van LAUFEN – Smart Bathroom – maakt dit mogelijk voor openbare en semi-openbare sanitaire voorzieningen. Het biedt meer comfort, verbeterde hygiëne, snellere responstijden, betere dienstverlening, lager water- en energieverbruik en minder personeel. Dit leidt tot lagere operationele kosten en een betere ecologische balans. Bovendien is deze cloudgebaseerde oplossing schaalbaar en toekomstbestendig.

De Smart Bathroom-oplossing combineert IoT-technologie met kranen en douchebedieningen, aangestuurd via de intuïtieve Smart Control sanitair-app. Deze app helpt installateurs bij de configuratie en laat technici en facility managers de kranen beheren en problemen diagnosticeren. Realtime pushberichten houden gebruikers op de hoogte van de status, gebruik en onderhoud van de installaties.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top