De Service van Lubron Waterbehandeling, watervlug… opgelost!!

De Service van Lubron Waterbehandeling, watervlug… opgelost!!
Lubron Waterbehandeling BV

De Service van Lubron Waterbehandeling, watervlug… opgelost!!

De service van Lubron Waterbehandeling, watervlug... opgelost!!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Zeven dagen per week, 24 uur per dag staan onze collega’s van onze Service afdeling voor u klaar om te helpen bij vraagstukken over watervoerende systemen, het plegen van onderhoud- of het verhelpen van een storing aan apparatuur. Met een landelijke dekking van deskundige en klantgerichte monteurs kan Lubron u watervlug van dienst zijn. De monteurs hebben een moderne service bus tot hun beschikking met de juiste (meet)apparatuur en is tevens voorzien van een ruim assortiment met de veel voorkomende onderdelen, zodat een defect bij een storing of een constatering bij het plegen van periodiek onderhoud direct kan worden verholpen.
Naast de monteurs heeft Lubron een deskundige helpdesk. De collega’s van de helpdesk kunnen u telefonisch en digitaal van dienst zijn bij het beantwoorden van uw vragen. Mocht een vraagstuk niet via de helpdesk kunnen worden verholpen, dan zal er een monteur spoedig langskomen.
Tevens is het mogelijk om via onze website online een onderhoudsbezoek in te plannen voor onder andere een waterontharder of een reverse osmose installatie en kan er in de webshop direct een bestelling worden geplaatst voor een nieuwe voorraad Purosel onthardingszout te leveren.
Tijdens de Installatie Vakdagen in Hardenberg is de Service afdeling vertegenwoordigd door onze Service manager Arjen Kuiter. Arjen praat u graag bij over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden als het gaat om het plegen van onderhoud aan watervoerende systemen maar ook over de voordelen die worden geboden bij het aangaan van een service abonnement.
Kom eens langs tijdens de beursdagen. Wij zijn u graag van dienst en lossen uw vraagstuk watervlug op!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top