BAIYILED EUROPE

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Het Phoenix SmartLED armatuur is reeds geüpgraded naar een nieuw niveau. Het binnenwerk is compleet vernieuwd en voorzien met de nieuwste technologieën, die niet alleen meer energie besparen maar ook meer flexibiliteit en gebruikersgemak voorzien!

De vernieuwde Phoenix behoudt esthetisch hetzelfde ontwerp, echter is het armatuur aan de binnenkant flink onder handen genomen. Zo zijn de nieuwste hoogwaardige componenten gebruikt die de efficiëntie met ca. 15% verhogen naar 140 lm/w. Verder is de sensor aangepakt waarbij deze de maximale flexibiliteit biedt; het detectiebereik, dimniveau en de tijdinstellingen zijn instelbaar die het best bij de situatie passen. Bovendien kan het armatuur zichzelf uitschakelen indien er geen beweging wordt gedetecteerd of er voldoende licht aanwezig is d.m.v. de geïntegreerde schemershakelaar.

De variant met geïntegreerde noodverlichting komt met een sterke accu die het armatuur in geval van een stroomstoring >180min zal laten branden. De noodverlichting komt met de innovatieve zelftest functionaliteit, waarbij de noodverlichting automatisch 3x per jaar zal worden getest en de status zal worden aangegeven door de gekleurde LED indicatoren. Tenslotte biedt de Phoenix een vereenvoudigde installatie waarbij het doorlussen van de lampen is geïntegreerd, wat kan bijdragen aan een snellere installatie.

Het Phoenix armatuur is een ideale oplossing voor parkeergarages waarbij de verlichting lange uren maakt, met de sensor kan er in niet vaak bezochte plekken een hoop extra energie worden bespaard. Dit geldt tevens ook voor andere plekken zoals kelders, magazijnen of niet vaak gebruikte loodsen. Al met al is de Phoenix SmartLED Gen2 het IP65 armatuur om maximaal energie te besparen!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top