Mark Climate Technology

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Milieubewust verwarmen met de HR luchtverwarmer van Mark

Mark Climate Technology produceert een gasgestookte hoog rendement luchtverwarmer met axiaal ventilator. Dit condenserende toestel heeft een rendement dat boven de 106% (ow) ligt. De warmte wordt opgewekt door middel van een modulerende premix-brander, dit resulteert in een zeer laag gasverbruik.

Door de uitgebreide capaciteitsrange van 13,6 tot 142,2 kW is de GS+ in veel situaties toe te passen. De GS+ is o.a. geschikt voor het verwarmen van garages, magazijnen, werkplaatsen, distributiecentra en showrooms.

Bediening op afstand
Voor de aansturing van de GS+ wordt gebruik gemaakt van een Interface+ module die via Modbus of een 0-10V aansturing een connectie met het GBS (gebouwbeheersysteem) mogelijk maakt. De Optitherm+ maakt het tevens mogelijk de GS+ toestellen op afstand te besturen met een app voor mobiele telefoon en tablet.

Optimale warmteverdeling
Samen met iedere luchtverwarmer adviseert Mark Climate Technology een ECOFAN W recirculatieventilator. Een combinatie van deze producten geeft een optimaal comfort en een goede warmteverdeling in de ruimte. Tevens is de ruimte sneller opgewarmd en wordt het gasverbruik met soms wel 30% teruggebracht.

VR luchtverwarmer vervangen voor HR luchtverwarmer
Bij vervanging van VR luchtverwarmers is er vaak geen condensafvoer aanwezig. Mark heeft hiervoor een slimme betrouwbare oplossing bedacht. Bij toepassing van onze condensaatpomp-set, is het mogelijk om het condenswater veilig en vorstvrij via de dakdoorvoer naar het dak te pompen. De set bestaat uit een condensaatpomp, condensaat neutralisatieset en een af fabriek aangepaste dakdoorvoer.

Hybride oplossing
Wilt u het gasverbruik van uw bedrijfshal of ruimte verminderen? Maak dan gebruik van onze hybride regeling, waarmee u een bestaande of nieuwe gasgestookte luchtverwarmer kan combineren met ons MISTRAL MDX warmtepomp-systeem. Op deze manier bespaart men aanzienlijk op de energiekosten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top